
تخریب کاری ساختمان در تهران بصورت استاندارد و 100% ایمنی بالا | پیمانکار خاکبرداری و گودبرداری ساختمان | حمل نخاله و تخلیه در محل مجاز شهرداری | با بهترین قیمت
تخریب کاری ساختمان فرسوده و ساختمان کلنگی با ابزارآلات پیشرفته در سریعترین زمان و ایمنی بالا و بیمه نامه معتبر و کمترین آلودگی صوتی و همچنین بصورت کاملاً علمی و استاندارد
مزایای تخریب کاری ساختمان توسط اکیپ ما

تخریب استاندارد
تخریب ساختمان بر اساس استانداردهای سازمان نظام مهندسی ساختمان و شهرداری

زمانبندی پروژه
زمانبندی پروژه و اجرای بسیار سریع همراه با ایمنی

ابزار آلات پیشرفته
دارای تجهیزات پیشرفته تخریب و گودبرداری متناسب با پروژه

حمل و تخلیه
حمل نخاله و تخلیه در محل مجاز اعلام شده شهرداری

کمترین آلودگی صوتی
اجرای تخریب طبق زمانبندی در ساعاتی خاص که کمترین مزاحمت صوتی را برای همسایه ها داشته باشیم.

ایمنی تخریب
بعلت پرخطر بودن تخریب ساختمان، ایمنی کارگران و محیط پروژه بالاترین الویت را دارد.

نصب علائم هشدار
ایمن سازی و نصب علائم هشدار استاندارد در تمام محوطه پروژه

محافظت از عابرین و همسایه ها
محافظت از پیادهروها و معابر عمومی مجاور ساختمان در دست تخریب با ایمنی سازی

بیمه پروژه تخریب
کل پروژه و پرسنل از ابتدا تا انتها تحت پوشش بیمه حوادث می باشد.

پیمانکار تخریب
شرکت رسمی ثبت شده و پرسنل آموزش دیده و باتجربه

بازدید رایگان پروژه
بازدید رایگان از پروژه جهت بررسی و کارشناسی و ارائه قیمت نهایی

کمترین قیمت تخریب
اجرای تخریب و گودبرداری ساختمان با تضمین کمترین قیمت با حفظ کیفیت بالا و استاندارد
برای مشاوره در زمینه تخریب ساختمان و گودبرداری میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا اطلاعات درست، شفاف و جدید را دریافت کنید.

عملیات مقدماتی قبل از تخریب:
مقررات ملی ساختمان: قبل از مجوز شروع کار برای عملیات های تعمیرات ساختمان و تخریب ساختمان، باید بررسی های مهندسی توسط شخص ذی صلاح برای تعیین شرایط کف ها، دیوارها ، چارچوبها و اسکلت و امکان خراب شدن بدون برنامه بخشهای ساختمان صورت گیرد. ساختمان مجاور که افراد ممکن است درآن باشد باید چک و بررسی شود. کارفرما بایستی گواهی یا مجوز مکتوب برای عملیات های تخریب داشته باشد.
دستورالعمل های اجرایی: عملیات تخریب باید از بالاترین قسمت یا طبقه شروع و به پایینترین قسمت یا طبقه ختم گردد، مگر در موارد خاصی كه تخریب به طور یكجا و استفاده از مواد منفجره در فونداسیون و از راه دور با رعایت كلیه احتیاطات و مقررات ایمنی مربوطه و كسب مجوزهای لازم انجام و یا از طریق كشیدن با كابل و واژگون كردن و یا از طریق ضربه زدن با وزنههای در حال نوسان انجام شود و از تخریب قسمتهایی از ساختمان كه باعث تخریب و ریزش ناگهانی قسمتهای دیگر ساختمان گردد باید جلوگیری به عمل آید.
تخریب ساختمانها بسته به نوع سازه آن به شرح زیر می باشد:
روش دستی: شامل ساختمانهای مسکونی و ساختمان های کوچک
روش مکانیکی: شامل ساختمانهایی با سازه بتنی
روش انفجار: شامل فونداسیون های عظیم است که بدست حرفه ای ترین تیم خود با مجوزهای خاص انجام می شود.
مراحل تخریب شامل:
- قطع کنتورهای آب و برق و گاز:
نخستین مرحله در تخریب ساختمان قطع کنتورهای آب، برق و گاز هست. البته این کار را نباید خودتان انجام بدهید. با مراجعه به شرکت های منطقه ی تان از آنها درخواست کنید تا نسبت به این کار اقدام کنند. - باز کردن تجهیزاتی که در مسیر تخریب قرار دارند:
هر چیز با ارزشی که در خانه می بینید را باز کنید. از آشپزخانه شروع کنید و وسایلی مثل کابینت و شیرآلات و فن و هود را باز کنید. امروزه بسیاری از کمد دیواری ها متحرک ساخته می شود که می توانید آنها را هم در حین تخریب جا به جا کنید.
از دیگر اشیا قابل انتقال حین تخریب می توان موارد زیر را نام برد:
مبلمان ، لوسترها ، اشیا تزیینی و یا نصب شده در دیوار و …

ایمنی و حفاظت کار در حین اجرا:
قبل از اینكه عملیات تخریب شروع شود، باید بازدید دقیقی از كلیه قسمتهای ساختمان در دست تخریب بعمل آمده و در صورت وجود قسمتهای خطرناك و قابل ریزش، اقدامات احتیاطی از قبیل نصب شمع، سپر و حایل و ستونهای موقتی جهت مهار آن قسمتها بعمل آید .
اقدامات ایمنی بعد از تخریب ساختمان
- مهمترین کار بعد از تخریب و یا حین تخریب که اگر تخریب به صورت کلی باشد یعنی بنا کلا از اساس و پی تخریب شده و دارای همسایه و پلاک همجوار باشد ایجاد سازه نگهبان به صورتی که دیوار پلاک های همجوار دچار شکستگی و ریزش نشوند.
- ایجاد مانع جهت جلوگیری ورود افراد متفرقه و بدون وسایل ایمنی به محوطه به وسیله ایجاد نرده ، دیوارپیش ساخته و دیگر موارد.
- پاک سازی کامل کوچه یا خیابانی که عملیات تخریب در آن انجام گرفته از نخاله های ساختمانی جهت جلوگیری از سد معبر و ایجاد گردو غبار
- اگر تخریب به صورت جزیی باشد و مربوط به تغییرات داخل ساختمان باشد باید مراقب لوله کشی و مسیر عبور کابل های برق بود تا خدایی ناکرده اتفاق بدی حاصل نگردد.

رعایت ایمنی فردی در حین عملیات و ایجاد حریم ایمنی دور محیط قابل تخریب شده:
اول ایمنی بعد کار
ایجاد حریم بایستی طبق قانون دوازدهم مقررات ملی ساختمان و بخشنامه های شهرداری صورت بگیرد. از اینرو در این مرحله نیازمند گرفتن مجوز از شهرداری هستند .
در حین عملیات افرادی که مجری تخریب ساختمان هستند باید دارای ضوابط ایمنی باشند از جمله داشتن کلاه ایمنی، دستکش ، ماسک ، طناب ، کفش و …
باز کردن درب و پنجره ها:
باز کردن در و پنجره ها مرحله ی بعدی تخریب ساختمان کلنگی است. برای در آوردن چارچوب در و پنجره باید دیوار حاشیه ی آن را خراب کنید و برای این کار نیازمند کارگر و پتک و کلنگ هستید . لازم بذکر است که برای انجام این کار باید از متخصصین حرفه ای مربوط در این زمینه استفاده نمود .
کندن قسمت هایی که دارای عایق هستند:
عایق ایزوگام پشت بام بایستی توسط دستگاه کنده شود. در بسیاری از موارد امکان پوشش دیوار کوب و یا کف پوش هم هست که برای جلوگیری از ایجاد صدمه می توان آنها را هم توسط افراد متخصص جداسازی نمود. اگر به صورت سنتی ساختمان تخریب شود از دستگاه هیلتی و از بالا به پایین و در صورت استفاده از ابزار قوی تخریب، از بیل مکانیکی استفاده می شود. در انتها در تخریب خانه قدیمی فلزی، تیرآهن های سقف جداسازی می شوند.
تخلیه نخاله مکان تخریب شده:
در صورتیکه بیل مکانیکی داشته باشید این کار به سادگی انجام می شود. در کسری از زمان نخاله ها درون کامیون های حمل نخاله ریخته می شوند و از محل خارج می گردند. در غیر اینصورت تخلیه نخاله به صورت دستی و توسط کارگران انجام می شود که این کار زمان بر نیز هست . در این بخش از تخریب نکته ای هم هست که باید از آن مطلع شوید.
در تخريب ساختمانهای خاص نظير كارخانه ها، بيمارستانها، دودكشهای صنعتی و ديگر اماكنی كه تاسيسات ويژه دارند، قسمتهای مربوطه بايد توسط افراد ذيصلاح مورد بازديد قرارگيرد و وسايل و تجهيزات لازم برای تخريب و مقابله با خطرهای ناشی از آن فراهم شود.