مشارکت در ساخت تهران

مشارکت در ساخت در تمام مناطق تهران ✔️ معرفی برترین سازنده های تهران در هر منطقه جهت مشارکت در ساخت ✅ قرارداد قانونی و محکم ✅ مدیریت ساخت توسط تیم ما

✔️ توسط کارشناس ماهر✅ بررسی پتانسیل ملک
✔️ تمام مناطق تهران✅ معرفی برترین سازنده
✔️ زیر نظر وکیل پایه یک✅ تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت
✔️ مهندس ناظر مقیم در پروژه✅ نظارت بر اجرای ساخت
مشارکت در ساخت

مشارکت در ساخت

مشارکت در ساخت را می‌توان یک سرمایه‌گذاری مشترک بین مالک و مجری دانست که در آن ملک (ساختمان یا زمین) از سوی مالک و هزینه‌ها از سوی مجری تأمین می‌شود. تقسیم واحدها در مشارکت در ساخت بر اساس ارزش ملک و همچنین هزینه‌های ساخت و ساز تعیین می‌گردد.

در مشارکت در ساخت، مالک ملک خود را در اختیار سازنده قرار می‌دهد. در مقابل، سازنده نیز هزینه‌های مربوط به ساخت را بر عهده می‌گیرد.

هزینه‌های تخریب و گودبرداری، عملیات اجرایی و نوسازی بیشترین سهم هزینه ها را دارند.

چگونگی یا نحوه تقسیم واحدهای آپارتمانی حاصل از ساخت مشارکتی، بر اساس دو عامل تعیین می شود:

  • ارزش زمین
  • هزینه های تخریب و بازسازی

نکته مهم: تغییرات مدام ارزش و قیمت ملک‌ها و هزینه‌های ساخت و ساز بسیار مهم است. این تغییرات نباید تأثیری بر مبالغ تعیین شده در قرارداد داشته باشد. توجه به این موضوع بسیار حائز اهمیت است. زیرا لحاظ نکردن آن در قرارداد مشارکت در ساخت، ممکن است منجر به توقف کامل یا موقتی پروژه گردد.

انتقال سند در ساخت و سازهای اشتراکی، روش های مختلفی دارد که تعاملی‌ترین روش آن، انتقال مرحله به مرحله با توجه به میزان قدرالسهم است. جزئیات این روش و روش های دیگر، در ادامه ذکر شده است.

هرچند ساخت و سازهای اشتراکی مزایای خود را دارد، اما عدم اطلاع کافی از قوانین و نکات در زمان درج قرارداد می‌تواند به طرفین ضرر برساند! بنابراین، بالا بردن آگاهی به واسطه مشاوره با کارشناسان خبره و متعهد و یا همکاری با یک وکیل پایه یک، از بروز ضرر و زیان‌های احتمالی پیشگیری می‌کند.

بهتر است از نحوه محاسبه درصد مشارکت در ساخت یا همان محاسبه بلاعوض آگاه باشید.

مشارکت در ساخت تهران

مزایا و معایب مشارکت در ساخت

  • قراردادهای مشارکت در ساخت، بهترین، ساده‌ترین و سریع‌ترین راهکار برای نوسازی ساختمان‌های قدیمی و زیباسازی محله‌های قدیمی شناخته می‌شوند.
  • پروژه‌هایی که به صورت مشارکتی اجرا می‌شوند به راحتی می‌توانند ساختمان‌های قدیمی را به نوساز تبدیل کنند؛ دقیقاً همان ساختمان‌هایی که استانداردهای مقاومت در برابر زمین لرزه و استحکام سازه برای آن‌ها رعایت می‌شود.
  • زمانیکه پروژه‌های نوسازی بیشتر انجام شوند، ارزش یک ملک بیشتر خواهد شد که این خود، یک سرمایه مالی برای آینده است.
  • با گسترش پروژه‌های نوسازی ساختمان‌ها از طریق پروژه‌های مشارکتی، زیبایی ساختمان‌ها بیشتر خواهد شد؛ بنابراین شرایط زندگی برای خانواده‌ها نیز در بهترین وضعیت قرار می‌گیرد.
  • سهولت در عقد قرارداد مشارکت در ساخت، به تدریج، خانه‌های قدیمی و کلنگی را به پروژه‌های نوساز تبدیل می‌کند؛ به این ترتیب، بسیاری از مشکلات شهری از این بابت برطرف می‌شود.
  • پروژه‌های مشارکتی در ساخت و ساز موجب صرفه‌جویی در وقت انرژی و بودجه مالی صاحب ملک می‌شود. شرکت‌های متخصص در این زمینه با تسلط کافی بر مراحل ساخت و ساز، پروژه را به بهترین شکل به پایان می‌رسانند. صرفه‌جویی در هزینه‌ها شامل مصرف انرژی و هزینه خرید لوازم و مصالح اولیه است.

قوانین مشارکت در ساخت

برخی از قوانین ساخت و سازهای اشتراکی به شرح زیر است:

  • سازنده باید متعهد شود که برای اقامت مالک در طول دوره ساخت، مکان مناسبی را تهیه کند و مبلغی را به عنوان پول پیش و اجاره ‌بهای یک ساله بپردازد.
  • سازنده در مقابل انواع خسارت‌ها مثل خسارت به ملک‌های همجوار، مسئول است.
  • تمامی حوادث ناشی از ساخت و ساز در حین کار و بیمه تأمین اجتماعی متوجه سازنده است.
قوانین مشارکت در ساخت

قرارداد مشارکت در ساخت

قرارداد مشارکت در ساخت یک قرارداد مهم است که در هنگام تنظیم آن، توجه به نکات مهم ضرورت دارد. بدین ترتیب با رعایت مفاد قرارداد به صورت صحیح هیچ یک از طرفین متضرر نخواهد شد. مشارکت در ساخت برای پروژه‌های مختلف از جمله ساختمان‌های مسکونی و تجاری قابل اجرا می‌باشد. در این نوع قرارداد طرفین ملزم به رعایت مسائل حقوقی هستند که مطرح می‌شود. در نهایت با انعقاد این قرارداد، هر کدام از طرفین می‌توانند سهمی را که از واحدهای موجود دارند به صورت پیش فروش ارائه دهند.

البته در این امر توجه به بندهای قرارداد اهمیت دارد. در امر مشارکت در ساخت ممکن است دو سازنده وجود داشته باشد. در این صورت باید به طور دقیق مشخص شود که مسئولیت سازندگان در مقابل ملک چگونه است.

جهت مشارکت در ساخت و عقد قرارداد باید به صورت دقیق همه نکات موجود مطالعه و بررسی شود. همه جزئیات موجود که سازنده برای ساخت ملک در نظر گرفته باید به صورت دقیق و با جزئیات کامل به نظر مالک برسد. در این مورد همه مصالح کاربردی و همه مفادی که قرار است اجرا شوند باید به شکل دقیق معین گردند. یک قرارداد اصولی و صحیح از ایجاد مشکلات آتی ممانعت خواهد کرد.

قرارداد مشارکت در ساخت یکی از انواع قراردادی است که در حوزه پیمانکاری و ساخت و ساز پروژه‌های تجاری و مسکونی میان دو طرف معامله تنظیم و امضا می‌شود. نمونه قراردادهای مشارکتی در ساخت و ساز پروژه، جزء قراردادهای بسیار مهم دسته‌بندی می‌‌شوند که نکات حقوقی و موارد قانونی بسیاری برای آن مطرح شده است.

قرارداد مشارکت در ساخت

بندهای قراردادی مهم در قرارداد مشارکت در ساخت ساز و ساختمان که باید به آن توجه کرد عبارت‌اند از:

  • مشخصات کامل طرفین قرارداد حتماً به‌صورت دقیق ذکر شود. متعاقدین باید اصل مدارک هویتی طرف مقابل را بررسی کنند. در این حالت طرفین باید از معتبر بودن هویت طرف مقابل اطمینان حاصل کنند تا بزه کلاهبرداری رخ ندهد.
  • ذکر دقیق جزئیات برای جلوگیری از ایجاد هرگونه شبهه‌ای؛ بطورمثال در قرارداد ذکر شود که فلان زمین با فلان متراژ واقع در فلان وضعیت ثبتی می‌باشد.
  • تعیین دفترخانه برای ثبت قرارداد محضری و ثبت اسناد و مدارک ضمیمه قرارداد
  • تعیین نسبت سهم‌الشرکه طرفین قرارداد از سازه جدید به‌طور دقیق؛ حتماً در باید قرارداد شراکت ساخت‌وساز اشاره شود به‌طور مثال سازنده سازه با مالک زمین در قرارداد توافق می‌کنند که از 10 واحد ساخته‌شده 4 واحد برای سازنده و 6 واحد به مالک تعلق خواهد گرفت.
  • مدت قرارداد حتماً مشخص شود که سازنده باید در چه تاریخی شروع به عملیات کند و بعد از شروع، در طول چه مدتی سازندگی را انجام دهد و مواعد دیگری ازجمله گرفتن پایان کار و سایر موارد. یکی از معایب عدم تعیین مدت این است که اگر سازنده مقید به زمان نشده باشد، به راحتی می‌تواند از ایفای تعهدات خود در زمان مناسب سرباز زند.
  • سازنده باید دارای پروانه باشید و مالک ملک باید توجه کند تا ملک خود را در اختیار هر سازنده‌ای قرار ندهد و تنها افرادی که از سازمان نظام مهندسی و وزارت مسکن دارای پروانه ساخت هستند، مجاز به انجام این کار هستند.
  • تعهدات طرفین به‌صورت دقیق در قرارداد آورده شود، تا شخصی بعد از انعقاد قرارداد از زیر بار مسئولیت با این توجیه که وظیفه من نیست، شانه خالی کند.
  • آورده طرفین اشاره شود؛ بدین شرح که سازنده ملک فلان مقدار آورده نقدی در قرارداد تزریق کرده است و مالک نیز زمین را به‌عنوان آورده، وارد قرارداد کرده است.

10 قدم قرارداد مشارکت در ساخت

برای شروع پروسه مشارکت اولین کار گرفتن رضایت تمامی مالکین است. در بسیاری از اوقات مالکین به دلایلی مثل عادت کردن به خانه خود، ترس از پروسه مشارکت و کلاهبرداری و … با مشارکت مخالفت می‌کنند. در بیشتر این موارد امکان جلب رضایت مالکین مخالف وجود دارد. شاید اطمینان از نحوه و طریقه درست مشارکت در ساخت یا اطلاع از میزان بلاعوض بتواند فرد را به این کار مشتاق کند.

پس از موافقت مالکین، باید قدرالسهم هریک از مالکین از زمین و میزان بلاعوض درخواستی مالکین از سازنده برای پروژه را ارائه دهند. در کنار بلاعوض مشخص کردن لیست متریال مدنظر مالکین برای پروژه هم بسیار حائز اهمیت است. هر یک از این موارد را در مقالات جداگانه‌ای توضیح داده ایم.

می‌توانید همزمان با مرحله دوم، اقدام به دریافت دستور نقشه کنید. برای دریافت دستور نقشه باید تمامی مالکین یا فردی به عنوان نماینده با وکالت به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک شهر مراجعه کند. دقت کنید که در این مرحله هم حضور یک فرد کاربلد می‌تواند به شما در این کار کمک کند.

 

پس از مراحل اولیه، حال با توجه به دیتاهایی که در اختیار دارید، به دنبال بهترین سازنده با توجه به شرایط خود باشید. بعضی مالکین سازنده‌ها را با توجه به بلاعوضی که پرداخت می‌کنند می‌سنجند. اما موارد بسیار مهمتری وجود دارد و برعکس، سازنده‌های خوب اغلب بلاعوض را بر اساس لیست متریال و عرف پرداخت می‌کنند. باید با توجه به پروژه‌های گذشته، رضایت مالکین قبلی و توانایی اجرایی و مالی، سازنده را بررسی کنید. اگر در این مورد تخصص ندارید بهتر است از مشورت و مشاوره افراد متخصص استفاده کنید.

 

حتی با انتخاب بهترین سازنده، بدون قرارداد حرفه‌ای و اصولی قطعاً با مشکل روبه رو می‌شوید. در بسیاری از موارد مالکین ذهنیتی از انتهای پروژه ندارند و در پایان کار با سازنده به مشکل برمی‌خورند. این در حالی است که هیچ یک از طرفین هم قصد کلاهبرداری ندارد. برای اینکه در انتهای کار با مشکل، دعوا و اختلاف روبه رو نشوید بهتر است تمامی موارد را در قرارداد مشخص و تعیین کنید. نحوه و طریقه تمامی مراحل مشارکت در ساخت را به طور دقیق مشخص کنید تا جلوی تفسیرهای شخصی را بگیرید. این مرحله یکی از مراحلی است که بسیاری از مالکین به سادگی از آن عبور می‌کنند و در نهایت با مشکل روبه رو می‌شوند. پروژه‌هایی که در مشارکت در ساخت با مشکلات عدیده و بعضاً با کلاهبرداری روبه رو می‌شوند بیش از هرچیزی در این بخش دچار ساختار درستی نیستند.

پس از بررسی موارد موجود در قرارداد و توافق طرفین قرارداد امضا و تعهدات طرفین آغاز می‌شود. از لحظه امضای قرارداد باید تمامی موارد و تعهدات بر اساس برنامه زمانبندی مشارکت پیش برود و هر دو طرف باید به آن متعهد باشند.

 

در موارد مختلف دریافت جواز زمان‌های مختلفی به خود اختصاص می‌دهد. این مقدار را در قرارداد باید تعیین کنید و بعد از اینکه سازنده جواز را دریافت کرد در زمانبندی مشخص بعد از آن مالکین باید زمین را تحویل سازنده دهند.

 

پس از تحویل زمین مراحل اجرایی و عمرانی پروژه آغاز شده و سازنده شروع به ساخت آپارتمان‌های جدید می‌شود. مالکین باید توسط یک متخصص به روند کار اجرایی روی سازنده نظارت داشته باشند و باید این مورد را در قرارداد هم در نظر گرفته باشید.

پس از اتمام مرحله اجرایی، سازنده ملک جدید و تکمیل شده را تحویل مالکین می‌دهد. مالکین و نماینده آنها با توجه به اینکه نظارت کامل روی پروژه داشتند باید صحت نحوه ساخت را تعیین کنند. اگر مشخص شود در بخشی از قرارداد قصور اتفاق افتاده، طرف مقابل می‌تواند طبق قرارداد جریمه دریافت کند. البته ممکن است در صورت مغایرت بعضی موارد در ساخت، مثل لیست متریال، مالکین سازنده را مجبور به اصلاح آن کنند که این هم با توجه به قرارداد باید امکان پذیر باشد. پس از تحویل آپارتمان‌های جدید، دوره تضمین شروع می‌شود.

در دوره تضمین در صورتی که مشکل به وجود آمده به دلیل قصور سازنده باشد، سازنده موظف به رفع ایراد می‌باشد. پس بعد از تحویل هم تعهدات ادامه دارد و تا پایان دوره تضمین طرفین باید تعهدات خود را انجام دهند.

مزایای ما

بررسی پتانسیل ملک مشارکتی
بررسی مدارک ملک مشارکت در ساخت
تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت
معرفی سازنده مشارکت در تهران
وکیل ملکی
مشاوره رایگان مشارکت در ساخت
تماس شرکت بازسازی ساختمان

مشاوره مشارکت در ساخت

تنظیم قراردادهای مشارکت در ساخت و ساز و پروژه‌های پیمانکاری از نظر حقوقی و اجرایی اهمیت زیادی دارد. از این بابت کارشناسان ما مشاوره رایگان برای مراحل انجام کار در اختیار شما خواهند گذاشت.

اگر قصد ساخت ویلا دارید و یا می‌خواهید یک زمین خریداری کنید و ساختمان مسکونی در آن بسازید، پیشنهاد می‌کنیم از خدمات مشارکت در ساخت ما استفاده کنید.

صفر تا صد مشارکت در ساخت شما را همراهی می‌کنیم. اگر برای مشارکت در ساخت، نیاز به سازنده یا زمین و یا نیاز به مشاوره دارید، با ماتماس بگیرید.

  • مشارکت ساخت ساختمان مسکونی
  • مشارکت در ساخت آپارتمان
  • مشارکت ساخت ویلا
  • مشارکت در ساخت بافت فرسوده
  • مشارکت ساخت مجتمع تجاری
  • محاسبه بلاعوض مشارکت در ساخت
  • مشاوره رایگان امور ساختمانی

به عنوان مالک، اگر در صدد ساخت و ساز مشارکتی هستید، قبل از هر اقدامی، اطلاعات خود را در این زمینه بالا برده و کامل کنید. مشاوره و آگاهی از نکات مهم در تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت، نحوه انتقال سند، چگونگی تقسیم واحدها و شرایط و قوانین ساخت و سازهای اشتراکی، از اصولی است که آگاهی و شناخت کامل آن خیال تان را از تصمیمی که گرفته اید آسوده خواهد کرد. وکیل مشارکت در ساخت شرکت ما، جهت تنظیم قرارداد و راهنمایی شما در تمامی امور مربوطه، آماده مشاوره و راهنمایی به شما عزیزان است.

مشاوره رایگان مشارکت در ساخت

همین الان میتوانید جهت مشاوره با شماره همراه ۰۹۱۲۵۷۲۴۰۷۴ (کارشناس محمد عیسی نژاد) تماس بگیرید تا بازدید رایگان انجام شده و مشاوره رایگان مشارکت در ساخت بر اساس بودجه شما ارائه دهیم.

شرکت سازنده مشارکت در ساخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *