ساخت سوله در تهران ◉ کلی و جزئی ✦ متریال درجه یک ✤ حرفه ای ترین اکیپ ✚ منصفانه ترین قیمت ❤ بازدید رایگان ☎ 66256378 ☀◐ مهندس عمران یا معماری مقیم پروژه
✅ بدلیل زمانبندی پروژه | ✅ اجرای سریع سوله |
✅ عضو سازمان نظام مهندسی | ✅ مهندسین مقیم در پروژه سوله |
✅ مطابق با استاندارد نظام مهندسی | ✅ اجرای استاندارد سوله سازی |
✅ استفاده از نیروی کار متخصص | ✅ گارانتی 100% پروژه سوله |
سوله به سازه هایی فلزی می گویند که با تمرکز به ایجاد محیطی بدون ستون میانی ساخته شده و پوشش سقف آن معمولا به صورت شیب دار اجرا شود.
تمرکز اصلی سازندگان سوله صنعتی و تجاری بر روی ساخت سازه ای تجاری با در نظر گرفتن نیازهای مشتری خود می باشد.
این سازه ها خیلی بیشتر از سقف و چهار دیوار دارند. سوله های جذابی ساخته و طراحی شده اند تا با سازه های اطراف ترکیب شوند و در عین حال ساختار محکمی را حفظ کنند.
این سازهها در اندازهها، شکلها و رنگ های مختلف تولید می شوند و اهداف مختلفی را تامین می کنند. بسیاری از شرکت ها برای فعالیت مؤثر به سوله های صنعتی نیاز دارند و بدون وجود آن ها قادر به انجام این کار نیستند. آن ها جدا از استقامت و مفید بودن، مزیت های دیگری را برای هر شرکتی فراهم می کنند. در نتیجه، عالی ترین این سازه ها یکی از پرتقاضاترین سرمایه گذاری های امروزی هستند. علاوه بر این، می توانید روی بازدهی مثبت آن سرمایه برای کسب و کار خود حساب کنید. هنگامی که به دنبال سفارش ساخت سوله برای کسب و کار خود هستید، باید موارد زیادی را در نظر بگیرید. برای اینکه قبل از اقدامی بهترین تصمیم را بگیرید، مطلب زیر را دنبال کنید.
کاربرد سوله سازی
سوله ها معمولا برای انجام کارهای صنعتی اجرا می شوند. اما کاربردهای متنوعی دارند، این سازه های فلزی بیشتر برای ایجاد کارخانه ها، کارگاهای صنعتی و کاری، انبارها، مرغداری ها، هایپرمارکت ها، تعمیرگاه ها، سالنهای همایش و مجالس (تالارها)، آشیانه هواپیما، پارکینگ خودروها و … استفاده می شوند.
اجزای سوله چیست ؟
- ستون
- ستون وال پست
- استرات
- سایه بان
- نبشی سینه بند
- بادبند
- سگراد
- رفتر
- پرلین
- پیچ و مهره
طراحی سوله
طراحی سوله تخصصی و بسیار دقیق می باشد. فاکتورهای مهمی در طراحی موثر هستند که بیتوجهی به آنها میتواند هم هزینه گزافی را به سازنده تحمیل کند که صرفه اقتصادی را زیر سؤال میبرد و هم ممکن است نتیجه معکوس داده و استحکام و پایداری سازه را تضعیف نماید و موجب ایجاد حوادث جبران ناپذیر گردد.
برای طراحی یک سوله اطلاعات زیر مطلوب است:
- بارگذاری برای بار مرده، بار برف و بار نامتقارن
- بارگذاری جانبی سوله شامل بار باد و زلزله
- بارگذاری جرثقیل برای سوله (محاسبه بار دینامیکی جرثقیل)
- ضریب منطقهای، رفتار و اهمیت برای سوله
- ارتفاع جانبی سوله و ارتفاع دیوار
- دهانه و طول سوله
- تعداد قابهای طولی سوله
- درز انقطاع
- محاسبه ضریب طول مؤثر
- درصد شیب سقف سوله
- پوشش مورد نظر سقف سوله (ساندویچ پنل یا ورق گالوانیزه وتوری مرغی)
- تنش مجاز خاک منطقه موردنظر و نوع زمین ساختگاه
- نحوه کنترل جابجایی
- طراحی اتصالات و بیس پلیت برای سوله
- طراحی تیر حمال جرثقیل
- طراحی پرلینها به کمک نرمافزار
- طراحی میل مهار (sag rod)
- ارائه طرحی با حداقل دورریز ورق
- ارائه دفترچه محاسبات کامل سوله
مراحل ساخت سوله
بازدید از زمین
سوله سازی هم مانند بازسازی خانه، نیاز به طراحی اولیه سوله مطابق با آئین نامه های نظام مهندسی کشور دارد که باید بوسیله تیم طراحی حرفه ای، متناسب با شرایط آب و هوایی و میزان بارش برف و باد و زلزله سوله مناسب ساخته شود.
برای ساخت سوله، ابتدا مهندس پروژه از زمین مدنظر بازدید، جنس خاک و تراکم آنرا بررسی کرده و سپس نقشه ای را طراحی میکند که با زمین تناسب دارد.
طراحی نقشه
برای طراحی و ساخت سوله صنعتی یا به طور کلی انواع سوله بهتراست از نرم افزارهای طراحی مهندسی پیشرفته مانند XSTEEL , ARCHICAD استفاده شود.
خرید ورق
برای ساخت سوله مورد نظر با توجه به میزان نیاز و متراژ باید ورق های فلزی لازم خریداری شوند.
اجرای فونداسیون سوله
در این مرحله باید فونداسیون براساس نقشه های طراحی و کنترلشده اجرا شود. این مرحله شامل یکسری محاسبات است که بخشی در مرحله اول (مرحله بازدید) انجام میشود و برخی نیز در زمان آماده سازی محل ساخت سوله.
آماده سازی قطعات ساخت سوله
طبق نقشه فونداسیون ورق ها را برش می دهند و بر روی آنها سوراخ های مورد نظر را ایجاد میکنند. بعد از انجام سوراخکاری، جوشکاری لازم روی صفحات انجام و صفحات رنگ میشوند. جهت ساخت و مونتاژ اسکلت فلزی سوله معمولا این کار با دستگاه اتوماتیک سوله صورت می گیرد.
دقت این دستگاه ها در دقت و کیفیت سوله تاثیرگذار است. آماده سازی قطعات سوله اصولا بوسیله دستگاه های Co2 و توسط فرد مجرب انجام میشود. سوله ها در مناطق معتدل، خشک و مرکزی ایران به شیوه اسپاترزدائی و تمیز کاری و رنگ آمیزی الکیدی رنگ میشوند. برای منطقه جنوبی کشور بیشتر قطعات سندبلاست و اسپاتر زدائی و پرایمر و در لایه های مختلف رنگ آمیزی اپوکسی و پلی اورتان استفاده میشود.
آماده کردن مکان ساخت سوله
بعد از اینکه سوله تا حدودی آماده شد، در صورتی که سوله پیش ساخته باشد نوبت به زمین مورد نظر می رسد. باید کارهای خاکبرداری، آرماتوربندی و… بر روی زمین همزمان انجام شود. اما اگر قرار است سوله در مکان زمین سرهم و ساخته شود باید ابتدا زمین از لحاظ قالب بندی و پی ریزی آماده شود.
مراحل تکمیلی سوله سازی
اجرای پوشش سقف سوله
زمانی که تمامی کارهای مربوط به مونتاژ و جوش کاری سوله انجام شد و سوله در مکان مورد نظر تعبیه شد، باید برای سقف سوله پوشش مناسبی را پیاده سازی کنیم. انواع پوشش سقف سوله با ورق های رنگی و گالوانیزه با انواع عایق پشم شیشه، پشم سنگ، فوم، کارتن پلاست، پلی کربنات، توری مرغی، توری پلاستیکی، ساندویچ پانل و غیره انجام میشود و با دوام ترین روش استفاده از توری های گالوانیزه و توری مرغی می باشد.
بهتر است سقف سوله عایق مناسبی در برابر سرما، رطوبت ، ریزش برف و باران داشته باشد و در برابر حوادث طبیعی مقاوم باشد و از طرفی هزینه زیادی برای ما به همراه نداشته باشد.
دیوار چینی
زمانی که کار سقف سوله تمام شد، باید مرحله دیوارچینی را اجرا کنیم. این کار با ساندویچ پانل، قوطی کشی و ورق بندی یا قوطی کشی و پلی کربنات و یا آجرنما انجام میشود. دیوارچینی سوله باید کمترین وزن را داشته باشد، طبق استاندارد بوده و حتما با نظارت متخصص انجام شود.
کف سازی
پس از اجرای دیوارچینی نوبت کف سازی سوله است. این کار با بتن معمولی و ماله پروانه ای، بتن ریزی مسلح با انواع مش بندی و عملیات تخصصی دیگر اجرا میشود. باید درزها به خوبی بررسی شوند. زیرا مسئله کف سازی اهمیت زیادی دارد.
عملیات نهایی
زمانی که عملیات کف سازی انجام شد، نوبت نصب درب، پنجر، قوطی کش و… می رسد. برای ساخت سوله بیشتر از پنجره های دو جداره و درب های لولائی یا ریلی استفاده میشود.
ساخت سوله و تعیین ابعاد مناسب
برای سوله سازی اولین گام شما باید ساخت سوله و تعیین ابعاد مناسب باشد. تا وقتی که شما ابعاد عرض و طول و ارتفاع را نداشته باشید واقعا نمی توانید بهترین تصمیم را برای نوع و روش ساخت سوله خود بگیرید، زیرا سوله سازی سه روش اصلی و متفاوت دارد و حتی جنس و نوع مصالح نیز ، که در این سه نوع سازه استفاده می شود ، با هم فرق دارد.
خب در شروع شما برای ابعاد سوله باید ۳ آیتم را در نظر بگیرید:
- دهانه سوله
- طول سوله
- ارتفاع سوله
ابعاد سوله استاندارد
برای ساخت سوله همانطور که قبلا گفتیم رعایت یکسری استانداردهایی لازم است که در زیر به آنها می پردازیم:
ارتفاع سوله
سوله یکی از سازه هایی است که ارتفاع بلندی دارد. ارتفاع سوله اهمیت بسیاری دارد. ارتفاع استاندارد سوله ها ۴ الی ۲۵ متر می باشد.
شیب سوله
معمولا شیب سوله با دهانه سوله رابطه معکوس دارد. یعنی هرچه دهانه بیش تر باشد، شیب سازه کم تر در نظر گرفته میشود. این شیب میزانی بین ۱۰% الی ۳۰% در نظر گرفته میشود.
طول سوله
طول سوله ها به کاربری آنها بستگی دارد. اما استاندارد حداکثر ۹۰ متر بوده و فاصله بین ستون ها ۶ الی ۹ متر می باشد.
عرض سوله
استاندارد دهانه سوله بین ۲۰ الی ۳۵ متر است؛ اما امروزه از سوله هایی با دهانه ها بزرگ تر استفاده میشود.
نکات حائز اهمیت در ساخت سوله و سوله دست دوم
- پوشش سقف
- بررسی و اندازه گیری میزان مقاومت خاک
- در نظرگرفتن بار دینامیکی جرثقیل سقفی هنگام ساخت
- طول سوله
- جهت و سرعت وزش باد
- میزان بارش برف
- نیروی زلزله
- رنگ آمیزی با قلمو مناسب نیست قطعا اگر با پیستوله رنگ آمیزی شود، بهتر است
مزایای ما
مشاوره رایگان ساخت سوله
همین الان میتوانید جهت مشاوره با شماره همراه ۰۹۱۲۵۷۲۴۰۷۴ (کارشناس محمد عیسی نژاد) تماس بگیرید تا بازدید رایگان انجام شده و مشاوره اجرای ساخت سوله بر اساس بودجه شما ارائه دهیم.